PS 48

PS 40

B-moved

PS 19

PS 11

PS 23

PS 03

Χερούλια αλουμινίου

Ανακαλύψτε τους εξαιρετικούς μηχανισμούς συρόμενης ντουλάπας βαρέως τύπου από την κορυφαία εταιρεία CINETTO και δώστε νέα διάσταση στα έπιπλά σας. Οι μηχανισμοί εξασφαλίζουν την ομαλή κίνηση των φύλλων της ντουλάπας ανεξαρτήτως του συνολικού βάρους της. Κατασκευασμένοι με τα καλύτερα υλικά και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι μηχανισμοί CINETTO διασφαλίζουν αξιοπιστία και μακροχρόνια αντοχή.

Ευέλικτες επιλογές
Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για συστήματα που δέχονται πόρτες μελαμίνης, αλλά και πλαίσια αλουμινίου για εφαρμογές με γυαλί ή καθρέφτη (PS19). Οι μηχανισμοί είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές καθημερινές ανάγκες, προσφέροντας ομαλή και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία. Απολαύστε την άνεση της οργάνωσης και την ευκολία πρόσβασης στα αντικείμενά σας με έναν μηχανισμό που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Εγγύηση CINETTO
Επιλέγοντας τους μηχανισμούς συρόμενης ντουλάπας της CINETTO, επενδύετε σε προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Επενδύστε σε προιόντα που θα συμβάλλουν στην δημιουργία επίπλων που δεν συγκρίνονται σε ποιότητα και αισθητική με τον μέσο όρο της αγοράς. Αφήστε την άριστη λειτουργία των κατασκευών σας στα χέρια μας και παρέχετε στους ενδιαφερόμενους πελάτες σας μια κορυφαία εμπειρία χρήσης.

Ρωτήστε μας!
Όταν πρόκειται για ντουλάπες βαρέως τύπου, οι επιλογές μηχανισμών ποικίλουν ανάλογα με τις διαστάσεις, το βάρος και τα υλικά των επίπλων που θέλετε να φτιάξετε. Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα μας για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Κάντε την κατασκευή των επίπλων σας εύκολη με τους μηχανισμούς της ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε και παρουσιάστε έπιπλα με στυλ και λειτουργικότητα.

Scroll to Top