Λαβές - Πόμολα

Πόδια Επίπλων

Ανακαλύψτε την κομψή συλλογή από λαβές – πόμολα και πόδια επίπλων που προσφέρουμε στην ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε και απολαύστε τα εγγυημένα αισθητικά και ποιοτικά αποτελέσματα της POLIMOR. Οι λαβές και τα πόδια των επίπλων παίζουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό και την αισθητική τους. Για την ακρίβεια, ένα έπιπλο μπορεί να έχει όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές και τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά κατασκευής, παρόλα αυτά να μην ταιριάζει με τον περιβάλλοντα χώρο. Εξάλλου, για να χρησιμοποιήσουμε τα έπιπλα, ερχόμαστε αναπόφευκτα σε επαφή με τις λαβές.

POLIMOR
Η POLIMOR είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παραγωγής πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία επίπλων. Εστιάζοντας στις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, η POLIMOR παράγει αξεσουάρ για τη βιομηχανία επίπλων από το 1975: πλαστικές και μεταλλικές λαβές, επιφάνειες ABS και προφίλ. Για την Ιταλική εταιρία, κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική: Η προσοχή σε κάθε υλικό και κάθε προϊόν είναι μέρος της παράδοσής την οποία ακολουθεί, ενώ η προηγμένη τεχνολογία των μονάδων παραγωγής τους επιτρέπει την διευκόλυνση της μαζικής παραγωγής. Για αυτό το λόγο κάθε κωδικός είναι μοναδικός και MADE IN POLIMOR.
  
Μεγάλη Γκάμα
Η συλλογή μας περιλαμβάνει μεταλλικά και πλαστικά πόμολα – λαβές, καθώς και πόδια, που δίνουν το τέλειο τελείωμα στα έπιπλά σας. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στην αισθητική και την άνεση χρήσης. Διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και την ατμόσφαιρα των χώρων που θέλετε να δημιουργήσετε. Τα πόδια επίπλων μας προσδίδουν εξαιρετική σταθερότητα και υποστηρίζουν βαριά έπιπλα απροβλημάτιστα. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

Καινοτόμες ιδέες
Ό,τι και αν επιλέξετε από την συλλογή μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως θα προσδώσει μια αίσθηση κομψότητας και ποιότητας στα έπιπλά σας. Επιλέγοντας τις λαβές και πόδια επίπλων της POLIMOR, επενδύετε σε προϊόντα που ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα και την καινοτομία. Αφήστε τον χώρο σας να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο και να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές καθημερινής χρήσης.

Scroll to Top