PS11

PS70

PB15

Η εταιρία ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε, παρέχει επιλεγμένους μηχανισμούς για συρόμενες πόρτες που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Οι μηχανισμοί για πόρτες επίπλων που εισάγουμε επιλέγονται με προσοχή από την ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η CINETTO. Όλοι οι μηχανισμοί μας συνδυάζουν αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, διευκολύνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας με μεγάλη άνεση για χρόνια.

Ποικιλία επιλογών
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές και προσφέρουμε μηχανισμούς που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές! Κατανοούμε ότι κάθε έργο έχει μοναδικές απαιτήσεις. Για αυτόν τον λόγο, παρέχουμε ευέλικτες λύσεις και μεγάλη ποικιλία επιλογών, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό μηχανισμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι μηχανισμοί της CINETTO για συρόμενες πόρτες κουζίνας είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω από κατασκευαστική άποψη.

Ρωτήστε μας!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας παρέχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή! Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και να καλύψουμε τις ανάγκες σας με απόλυτη επαγγελματικότητα και ακρίβεια.

Scroll to Top