Ντουλάπα

Λύσεις επιπλοποιίας για βαρέως ή ελαφριού τύπου ντουλάπα, με μηχανισμούς διαχρονικής αξίας και λειτουργικότητα ασυναγώνιστη. Τα προσφερόμενα προϊόντα προέρχονται από την Ιταλία και την CINETTO, της οποίας τα υλικά διανέμουμε σε αποκλειστικότητα. Από το 1948, η CINETTO εργαζόταν συστηματικά δίπλα σε κορυφαίες ιταλικές και ξένες εταιρίες στον τομέα των επίπλων, για τη δημιουργία ολοένα και πιο καινοτόμων προϊόντων που εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση για πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι ο έξυπνος συνδυασμός παράδοσης και καινοτομίας, ενώ τα συστήματα της έχουν χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 90 χώρες!

Μηχανισμοί Συρόμενης Ντουλάπας

Βεστιάριο

Υψηλή αισθητική

Με εφαρμογές και συστήματα κίνησης για τη ντουλάπα ή το βεστιάριο, οι διαθέσιμοι μηχανισμοί αποτελούν ιδανικό καμβά για τη δημιουργία επίπλων απαράμιλλης αισθητικής. Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και υλικών υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζουμε ότι οι ντουλάπες σας θα λειτουργούν απροβλημάτιστα για εντυπωσιακό χρονικό διάστημα. Μπορείτε να επιλέξετε και αυτόματη κίνηση των μηχανισμών με το ηλεκτρονικό σύστημα B-Moved. Επιπλέον, οι μηχανισμοί κίνησης ντουλάπας της CINETTO είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και προσαρμόζονται σε διάφορους  τύπους κατασκευών.

Ευέλικτες κατασκευές
Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν κατασκευές μικρών και μεγάλων επίπλων διαφόρων ειδών: Βαρέως ή ελαφριού τύπου, πόρτες με γυαλί ή καθρέφτη με πλαίσιο αλουμινίου, πόρτες που αλληλοκαλύπτονται  ή μαζεύονται στα πλαϊνά του κουτιού, με ράγες αλουμινίου μονής ή διπλής κατεύθυνσης, εκλεπτυσμένες κατασκευές για βεστιάριο χωρίς ράγες στο δάπεδο κ.ο.κ. Τα χερούλια αλουμινίου διατίθενται σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις. Χρειάζεται μόνο να μας πείτε τις διαστάσεις της κατασκευής που θέλετε να δημιουργήσετε, κι εμείς θα βοηθήσουμε στην υλοποίηση της ιδέας σας.    

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εμπιστευθείτε την εμπειρία της ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε και την ευρεία γκάμα προϊόντων της CINETTO για να δημιουργήσετε εξαιρετικά έπιπλα που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας παρέχουμε την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους κατάλληλους μηχανισμούς για τα έπιπλά σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και να καλύψουμε τις ανάγκες σας με απόλυτη επαγγελματικότητα και ακρίβεια.

Scroll to Top