Λύσεις για την Κουζίνα

Η εταιρία ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε παρέχει στον επιπλοποιό εξατομικευμένες λύσεις για την Κουζίνα, για περισσότερα από 50 χρόνια! Λαμβάνοντας υπόψιν τις τάσεις της αγοράς αλλά και επενδύοντας σε συνεργασίες και προϊόντα με εντυπωσιακή διαχρονικότητα, στοχεύουμε στη «χρυσή τομή»: Την αναντικατάστατη ποιότητα σε προσιτές τιμές. Τα υλικά επιπλοποιίας για κουζίνες που εισάγουμε από την GRASS είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μακροχρόνια αντοχή και αξιόπιστη λειτουργία. Οι εγκαταστάσεις μας με 12800m3 αποθηκευτικούς χώρους, μας επιτρέπουν να έχουμε πάντα στην διάθεσή μας μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.

ΣΥΡΤΑΡΙΑ

ΚΟΜΠΑΣΑ

ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ

ΚΡΥΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

ΠΙΑΤΟΘΗΚΕΣ

ΒΑΓΟΝΕΤΑ

ΤΡΟΦΟΘΗΚΕΣ

GRASS          
 Η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο και η εμμονή μας με την ποιότητα, είχε ως αποτέλεσμα τη στενή συνεργασία μας με την κορυφαία Γερμανική εταιρία GRASS. Τα συρτάρια και οι μηχανισμοί κίνησης της GRASS, με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία στην κίνηση, έχουν εδραιωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά εδώ και δεκαετίες. Σε όλες τις περιπτώσεις, συνδυάζεται η ευκολία στο άνοιγμα-κλείσιμο με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του λεπτού σχεδιασμού και της αθόρυβης λειτουργίας. Συνώνυμα της ποιοτικής μοντέρνας κατασκευής αλλά και της διαχρονικής αξίας, τα προϊόντα που εμπορευόμαστε αποτελούν μια σίγουρη λύση ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επιπλοποιό.

CINETTO & VIBO
Επιπλέον, με υπερηφάνεια αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά δύο ακόμα κορυφαίες Ιταλικές εταιρίες, τη CINETTO και τη VIBO, συμπληρώνοντας το τρίπτυχο των προμηθευτών που θα βρείτε στην κατηγορία “Κουζίνα”. Η Ιταλική φιλοσοφία στην επιπλοποιία συνίσταται κυρίως στο εκλεπτυσμένο design και την λεπτομερή έμφαση στην επιλογή των υλικών. Από το 1948 και το 1980 αντίστοιχα, αυτές οι εταιρίες διακρίνονται για την υψηλή αισθητική των προϊόντων τους, προσφέροντας στους επιπλοποιούς ευελιξία και εξατομίκευση στον σχεδιασμό της κουζίνας αλλά και της ντουλάπας.

Ρωτήστε μας!
Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στα υλικά επιπλοποιίας για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό και αισθητικά άρτιο χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βοηθήσουμε στην επιλογή προϊόντος και να σας παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και να καλύψουμε τις ανάγκες σας με απόλυτη επαγγελματικότητα και ακρίβεια.

Scroll to Top