Αμορτισέρ Stabilus

Μηχανισμοί Accuride

 Τις δύο προηγούμενες δεκαετίες, η ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε έχει στρέψει μέρος της προσοχής της σε βιομηχανικές εφαρμογές κίνησης που σχετίζονται κυρίως με αμορτισέρ και μηχανισμούς για εργασίες μεγάλης κλίμακας. Από τον εξοπλισμό νοσοκομείων, θεάτρων, πλοίων, επίπλων αλλά και μεγάλων μονάδων παραγωγής με τα αμορτισέρ της STABILUS, μέχρι τον εξοπλισμό κτηρίων με τους εξειδικευμένους οδηγούς ACCURIDE, εξυπηρετούμε την κίνηση και σε αυτό το πεδίο. Εμπιστευόμαστε τους δύο κολοσσούς για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο δύσκολων εφαρμογών.

Αμορτισέρ
STABILUS
Δε χρειάζονται πολλές εισηγήσεις για την πρωτοπόρο και ηγέτιδα εταιρία στην παραγωγή αμορτισέρ από το 1934. Η αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Γερμανικής STABILUS για το μεγαλύτερο κομμάτι εφαρμογών στην ελληνική αγορά, αποτελεί για την εταιρία μας καλοδεχούμενη πρόκληση και ιδιαίτερη τιμή. Με δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 50 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Ωκεανία, η εταιρία βρίσκεται παντού: κάθε φορά που βλέπεις ένα αμορτισέρ, οι πιθανότητες να μην έχει παραχθεί από την STABILUS είναι ελάχιστες. Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της STABILUS εξασφαλίζουν αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία για κάθε βιομηχανική εφαρμογή.

Mηχανισμοί ACCURIDE
Από το 1958 και την California, η ACCURIDE παράγει πλέον σε Αμερική, Μεξικό, Ευρώπη και Κίνα. Η επί δεκαετίες εξειδίκευση της στην παραγωγή οδηγών για την μετακίνηση τεράστιων όγκων, την καθιστά την πιο αξιόπιστη εταιρία παγκοσμίως για μηχανισμούς βιομηχανικού τύπου. Σήμερα, η ACCURIDE διαθέτει σχεδόν 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα κατασκευαστικού χώρου σε όλο τον κόσμο και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καινοτόμου σχεδιασμού μηχανισμών κίνησης. Εκτός από τα προϊόντα σε stock, παρέχονται λύσεις εξειδικευμένες για την κάλυψη όλων των αναγκών βιομηχανικής χρήσης.

Μιλήστε μαζί μας!
Σε αυτή την ενότητα προϊόντων, οι προσφερόμενοι κωδικοί είναι χιλιάδες και οι τεχνικές λεπτομέρειες αναπόφευκτα πολλές και σημαντικές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της STABILUS και της ACCURIDE και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες λύσεις για τις βιομηχανικές σας εφαρμογές.

Scroll to Top