Τροφοθήκη Wire

Τροφοθήκη Lamina

Τροφοθήκη Maxi

Τροφοθήκη Swing Out

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση αποθήκευσης με τις Τροφοθήκες της VIBO. Οι τροφοθήκες είναι συνήθως τα ψηλότερα μονοκόμματα έπιπλα μιας κουζίνας. Όταν ο σχεδιασμός τους δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα μέρη, αποτελεί την καλύτερη λύση αποθήκευσης για τρόφιμα και σκεύη. Είτε επιλέξετε μια συρόμενη τροφοθήκη που σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα τρόφιμα σας, είτε μια ανοιγόμενη τροφοθήκη που προσθέτει έναν αέρα κομψότητας στην κουζίνα σας, θα απολαμβάνετε την ευκολία και την οργάνωση που προσφέρουν αυτά τα έπιπλα.

Ιδανική λύση αποθήκευσης
Οι τροφοθήκες της VIBO αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη στον τομέα της αποθήκευσης τροφίμων. Η εταιρία έχει καθιερωθεί στο χώρο Σχεδιασμένες με έμφαση στην λειτουργικότητα και την αισθητική, προσφέρουν άφθονο χώρο για την οργάνωση και την αποθήκευση των τροφίμων σας. Είτε πρόκειται για αποθήκευση απλών ειδών, είτε για πιο εξειδικευμένες ανάγκες, οι τροφοθήκες μας είναι η ιδανική επιλογή για να αξιοποιήσετε τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιλέγοντας τις τροφοθήκες που εισάγει η ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε, επενδύετε σε προϊόντα που εκπληρώνουν τις υψηλές απαιτήσεις σας για χώρο, ποιότητα και λειτουργικότητα. Δώστε στην κουζίνα σας μια ανανεωμένη εικόνα και οργανώστε τα τρόφιμά σας με στυλ. Επιτρέψτε μας να σας προσφέρουμε τα υλικά για μια εμπειρία αποθήκευσης που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας.

Scroll to Top