Συρτάρια

Ανακαλύψτε τα Συρτάρια και τους μηχανισμούς της πρωτοπόρου Γερμανικής εταιρίας GRASS, με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο. Τα συρτάρια Nova Pro διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αντοχή τους στο χρόνο. Κατασκευασμένα από προηγμένα υλικά, προσφέρουν μια εξαιρετικά ομαλή κίνηση και ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση. Παράλληλα, παρέχουν έναν έξυπνο σχεδιασμό που επιτρέπει την μέγιστη αξιοποίηση του χώρου και την οργάνωση των αντικειμένων σου, ενώ διαθέτουν και μηχανισμούς αθόρυβης κίνησης, προσφέροντας άνεση και ευχαρίστηση κατά την χρήση.

Nova Pro Scala

Nova Pro Deluxe

DVD XP

Συρτάρι Wire

Συρτάρι Titan

Συρτάρι Sidewood

Συρτάρι Lamina

Εγγυημένη ποιότητα GRASS

Τα συρτάρια και οι μηχανισμοί κίνησης της GRASS, με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία στην κίνηση, έχουν εδραιωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά εδώ και δεκαετίες. Το χαρακτηριστικά εύκολο άνοιγμα – κλείσιμο, ο λεπτός σχεδιασμός και η αθόρυβη λειτουργία των συρταριών, καθιστούν τη σειρά Nova Pro μια από τις κορυφαίες επιλογές για τον επαγγελματία στην Ευρώπη. Συνώνυμα της ποιοτικής μοντέρνας κατασκευής αλλά και της διαχρονικής αξίας, τα προϊόντα που εμπορευόμαστε αποτελούν μια σίγουρη λύση ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επιπλοποιό.

Ποικιλία σε μεγέθη & χρώματα
Επιλέγοντας τα συρτάρια Nova Pro, επενδύεις σε μια μακροχρόνια ποιοτική λύση που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική. Η ποικιλία των μεγεθών και των επιλογών επιτρέπει την προσαρμογή σε κάθε τύπο κουζίνας και αποθηκευτικής ανάγκης.  Επικοινώνησε μαζί μας για να βρεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου!

Scroll to Top