Γωνιακοί μηχανισμοί

Οι γωνιακοί μηχανισμοί της VIBO είναι η τέλεια λύση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο της κουζίνας σας. Με Ιταλικό design και προσεγμένη αισθητική, οι μηχανισμοί προσθέτουν λειτουργικότητα και στυλ στα γωνιακά ντουλάπια σας. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την έξυπνη αξιοποίηση κάθε γωνίας στο μέγιστο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σκεύη, τα βάζα και τα τρόφιμα με άνεση και με τρόπο που εγγυάται αντοχή στο χρόνο.

Smart Corner

Fly Moon Wire

Fly Moon Essence

Fly Box Lamina

Εγγύηση VIBO
Όλοι οι γωνιακοί μηχανισμοί της VIBO κατασκευάζονται με την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα ιταλικά προϊόντα. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία τους εξασφαλίζουν μακροχρόνια απόδοση και αντοχή στις καθημερινές προκλήσεις της κουζίνας. Υπάρχουν επιλογές μηχανισμών με ορθογώνια γωνιακά ράφια αλλά και φασόλια. Τα ράφια μπορεί να είναι συρμάτινα (WIRE), με μεταλλικές βάσεις σε φινίρισμα ζαγρέ-ανθρακί (LAMINA) ή μελαμίνης. Ακόμα και σε πολύ λεπτές επιφάνειες, η εταιρία έχει πετύχει την παραγωγή προϊόντων που θα συνοδεύουν απροβλημάτιστα το χρήστη για δεκαετίες.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε
Επιλέγοντας τους γωνιακούς μηχανισμούς της VIBO, επενδύετε σε προϊόντα που συνδυάζουν την εκλεπτυσμένη αισθητική με την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Επιτρέψτε στη ΓΡΑΙΚΟΣ Α.Ε να σας παρέχει την ιδανική λύση για τη βελτίωση του χώρου σας και την οργάνωση της κουζίνας σας. Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή μας στην ιστοσελίδα μας και καλέστε μας άμεσα για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια μπορεί να χρειαστείτε.

Scroll to Top