Η εταιρία ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΕ έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον κλάδο των υλικών επιπλοποιίας και στον τεχνολογικό εξοπλισμό κτιρίων από το 1972.

Αντιπροσωπεύουμε, εισάγουμε και εμπορευόμαστε προϊόντα επώνυμων Ευρωπαϊκών εργοστασίων διεθνώς αναγνωρισμένων, επιλέγοντας εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στην ελληνική αγορά και που έχουν εγγυημένη ποιότητα.

Συνεργαζόμαστε με καταστήματα μεταπώλησης σε όλη την Ελλάδα και με ηγετικές βιομηχανίες κατασκευής επίπλων γραφείου, υπνοδωματίου, κουζίνας, μπάνιου κλπ, καθώς και με τεχνικές εταιρίες για τον εξοπλισμό κατοικίας, καταστημάτων, κτιρίων, ξενοδοχείων κλπ.

Στις μόνιμες επιδιώξεις της εταιρίας ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΕ είναι η  άριστη συνεργασία, η διάθεση ποιοτικών προϊόντων, η σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα των τιμών, το γρήγορο και υπεύθυνο service, η υποστήριξη των πελατών μας με όλα τα σύγχρονα μέσα και εντέλει ο επαγγελματισμός. 

Το ευρύ και πιστό πελατολόγιο που αποτελείται από μεγάλες και μικρότερες εταιρίες των παραπάνω κλάδων, καθώς και η πολυετής πλέον των 50 χρόνων μόνιμη συνεργασία με τους προμηθευτές μας, είναι για μας αυτή η αναγνώριση που μας κάνει περήφανους.

Η εταιρία μας από τον Σεπτέμβριο του 2006 βρίσκεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 14ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης –  Ν.Μουδανιών Περιοχή Αεροδρομίου στη Θέρμη που περιλαμβάνουν:

  • 12800m3 Αποθηκευτικούς χώρους
  • 400m2 Έκθεση
  • 400m2 Γραφεία Διοίκησης

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-16:00

Σας ευχαριστούμε.

Μπορείτε να μας βρείτε:

Scroll to Top