Γραικός Α.Ε.
14ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Μουδανία
TK 570 01 Θέρμη - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 461260 , 2310 463357
FAX. 2310 463012
ΕΠΙΠΛΑ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ


Η εταιρία ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΕ έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον κλάδο των υλικών επιπλοποιίας, και στον τεχνολογικό εξοπλισμό κτιρίων από το 1972.

Αντιπροσωπεύουμε, εισάγουμε και εμπορευόμαστε προϊόντα επώνυμων Ευρωπαϊκών εργοστασίων διεθνώς αναγνωρισμένων, επιλέγοντας εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στην ελληνική αγορά και που έχουν εγγυημένη ποιότητα.

Συνεργαζόμαστε με καταστήματα μεταπώλησης σε όλη την Ελλάδα και με ηγετικές βιομηχανίες κατασκευής επίπλων γραφείου, υπνοδωματίου, κουζίνας, μπάνιου κλπ, καθώς και με τεχνικές εταιρίες για τον εξοπλισμό κατοικίας, καταστημάτων, κτιρίων, ξενοδοχείων κλπ.

Στις μόνιμες επιδιώξεις της εταιρίας ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΕ είναι η  άριστη συνεργασία, η διάθεση ποιοτικών προϊόντων, η σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα των τιμών, το γρήγορο και υπεύθυνο service, η υποστήριξη των πελατών μας με όλα τα σύγχρονα μέσα και εντέλει ο επαγγελματισμός. 

Το ευρύ και πιστό πελατολόγιο που αποτελείται απο μεγάλες και μικρότερες εταιρίες των παραπάνω κλάδων, καθώς και η πολυετής πλέον των 30 χρόνων μόνιμη συνεργασία με τους προμηθευτές μας, είναι για μας αυτή η αναγνώρηση που μας κάνει περήφανους.

Σας ευχαριστούμε.


ΟΙΚ. ΣΤ.NEWSLETTER

Προσθέστε το e-mail σας εδώ για να σας έχουμε πάντα ενήμερους

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης